De leukste strandtenten waar je extreem kunt relaxen

0
1675

De zon is er en wij als strandfanaten zijn er helemaal klaar voor. Nieuwe bikini’s, een strak work-out regime en we hebben vast research gedaan naar de leukste strandtenten voor het aankomende seizoen. Nee, niet van die strakke designer achtige tenten, wij houden van een beetje ruig, met heerlijke zithoekjes. Een pizzaoven is natuurlijk helemaal een megaplus! Afgelopen jaar hebben we aardig wat strandtenten bezocht en hierbij onze favorieten in willekeurige volgorde.

De Pit – ‘s Gravenzande

Ja, we kunnen we niet omheen, want dit is onze vast hang- out. Heerlijk relaxen, wijntje erbij en wanneer de zon begint te zakken schuiven we door naar het terras voor een heerlijke steenoven pizza. Geduld moet je hebben, want ze zijn er niet snel, maar je zit in de zon, dus waarom zou je haast hebben?

Website

Woodstock – Bloemendaal aan zee

Absoluut een hele relaxte plek en je vergeet meestal even dat je in Nederland bent. Het is de ultieme party beach place en daar moet je natuurlijk wel van houden. Feestjes beginnen vaak al vroeg en dan gaat de boel los. Zoek jij een oase van rust dan moet je vooral overdag komen. Woodstock is perfect voor de Ibiza minded.

Website

De Staat – Kijkduin

De Staat heeft dezelfde relaxte sfeer als de Pit in ’s Gravenzande. Gewoon lekker jezelf zijn, geen poespas, maar dan wel heerlijk eten en goede bediening. Ik zou zeker weten kiezen voor de hamburger!

Website

Tijn Akersloot – Zandvoort

Tijn Akersloot is een begrip want deze tent bestaat al sinds 1965! Sinds 2011 is Tijn Akersloot 365 dagen per jaar open in een prachtig paviljoen. Dus of je nou met een warme chocomel geniet in de kou van het prachtige strand of met een wijntje in de zomer, deze plek is altijd goed.

Website

Whoosah – Scheveningen

Wat zo leuk is aan Whoosah is dat je het gevoel hebt dat je weg bent van de bewoonde wereld. Het heeft een super ongedwongen sfeer en een heerlijke wisselende menukaart. De kaart oogt exotisch. Maar er staan ook genoeg dingen op die ze op het platteland herkennen. Van een standaard eitje tot een Braziliaanse Acai met banaan en huisgemaakte granola. De laatste is absoluut een aanrader!

Website

 

 

 

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here