Lekker weer, blote benen, teenslippers, hemdje, wijntje en wat vrienden. Meer heb ik niet nodig. Alhoewel, wat lekkers te eten helpt natuurlijk ook altijd:). Gelukkig stijgt de temperatuur al weer en het duurt niet lang meer voordat we weer kunnen gaan BBQ-en. Daarom dan ook wat makkelijke en lekkere recepten speciaal voor de warme en zwoele avonden. Bovendien maak je ook kans op een design tafel BBQ en de producten om deze lekkere recepten te maken!

Bruschetta met truffel

Rooster het stokbrood even licht op de BBQ, besmeer het brood vervolgens met Saclá truffel tapenade, leg daar mozzarella bovenop en top ‘m af met kleine stukjes Roma tomaat en Basilicum blaadjes.

Mango chutney garnalen van de BBQ

Besprenkel de garnalen met wat Filippo Berio olijfolie en citroen en leg ze op de BBQ. Wacht totdat ze gaar zijn. Doe ze vervolgens in een schaal samen met Geeta’s Mango Chutney en schep om. Proef en breng evt. nog op smaak met wat zeezout en zwarte peper. Serveer ze met wat sla, in Old EL Paso mini tortilla bootjes (die je natuurlijk ook even op de BBQ hebt gelegd!)  Lekker makkelijk uit de hand te eten dus in principe geen bordjes nodig!

Ceasar Salade

Tot slot mag een lekkere frisse salade natuurlijk niet ontbreken! Mijn favoriet blijft de Caesar salade. Makkelijk en snel te bereiden.

Voeg de Romaine sla, croutons, Parmezaanse kaas, kipfilet (lekker op de bbq!) en ansjovis (makkelijk uit een blikje) bij elkaar en top ‘m af met Cardini’s Caesar salade saus (mijn favoriet!).

Maak nu kans op een design tafel BBQ van Eva Solo en producten om jouw avond compleet te maken.

Wat kun je winnen? 1x EVA Solo design tafel BBQ, 1 x Filippo Berio olijfolie, 1 x Cardini’s Ceasar salad dressing, Geeta’s Mango Chutney, Saclá truffel tapenade, Old El Paso Stand and Stuff mini.

Hoe doe je mee? Like onze Facebook pagina en tag een vriend of vriendin, waarmee je dit etentje zou willen doen en wellicht heb jij dit pakket dan gewonnen. We maken de winnaar op vrijdag 27 april bekend op Facebook.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here