De “ouderwetse” sweater maakt een comeback

0
934

Weet je nog dat je een sweater puur en alleen zag als de trui die je vader in de jaren tachtig altijd droeg in het weekend? Nou die tijd is voorbij, want de sweater maakt een comeback als fashion item. Combineer je sweater met een rok of een opgerolde jeans en je bent helemaal in style.

Het is natuurlijk helemaal gaaf als je vader zijn sweaters heeft bewaard, want vintage en oversized is helemaal goed voor deze look. Zo niet dan hebben wij voor jou de leukste sweaters online gevonden en natuurlijk ook een paar voorbeeld met hoe je jouw sweater kunt stylen.

Sweater On the Rise

Sweater On the Rise

Foto via Lookea

Sweater Valentino

Sweater Zoe Karssen

Sweater Zoe Karssen

Foto via Popsugar

 

Sweater Essentiel Antwerp

Sweater Essentiel Antwerp

Sweater Essentiel Antwerp

Foto via Pinterest

Sweater Moschino

Sweater Moschino

Sweater Markus Lupfer

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here