15 must know Instagram accounts voor de Interieur freak

0
1737

Ben jij gek op interieurs en altijd op zoek naar mooie styling ideetjes? Wij bij Chicas Social ook en daarom delen we vandaag met jullie onze favoriete Instagram accounts voor de Interieur freak.

  1. @sun.soul.style

Inspiration van interieur ontwerper Christina Higham. Veel kunst en interieur combinaties, just the way we like it!

2. @greenandmustard

Sally en Anna zijn ook interieur freaks en tonen het beste van Instagram op hun account.

3. @apartmenttherapy

Misschien een beetje braaf, maar vol met prachtige foto’s van unieke appartementen. Ze houden ook een leuk blog bij.

4. @rougeabsolu

Géraldine Prieur geeft ruimten vorm op een eigenzinnige en fantasievolle manier. Haar Instagram is even uniek en kleurrijk als zijzelf.

5. @bibimonnahan

Bibi Monnahan is een interieur ontwerper met een uitgesproken smaak voor felle kleuren en patronen. Haar Insta heeft een mooie mix van interieur in combinatie met kunst en illustratie.

@sarahakwisombe

Sarah Akwisombe heeft volop goede energie en creatieve ideeën. Wil je meer over haar weten dan is haar blog een aanrader!

@myscandinavianhome

Scandinavische interieurs kunnen soms een beetje minimalistisch overkomen, maar de Instagram en het blog van Niki Brantmark laten zien dat er meer te beleven is binnen deze stijl.

@josephowen

Joe Pickard is één van die mensen met het perfecte beroep; reizen, foto’s maken en hier vervolgens voor betaald krijgen. Zijn Instagram is een bron van creatieve inspiratie uit allerlei landen.

@thejungalow

Jungalow is een merk dat zichzelf weet te onderscheiden met een kick-ass Instagram account. Ze proberen niet direct te verkopen, maar geven perfect de sfeer van hun merk weer.

@kellybehunstudio

Prachtige interieurs gemixt met inspiratie over reizen samengesteld door interieur ontwerper Kelly Behun uit New York.

@vogueliving

Natuurlijk hoort Vogue Living erbij in ons lijstje, gewoon omdat het Vogue is!

@kellywearstler

Een kijkje in het creatieve brein van ontwerper Kelly Wearstler. Met mooie interieurs, inspiratie van de straat en af en toe wat pilates.

@ettoresottsass

Raqual Cayre heeft gekozen voor kleur bij het vormgeven van haar Instagram account. ‘Het beste van art en design in kleur’ is de beste manier om haar account te omschrijven.

@_sightunseen_

Een online magazine met het nieuwste op het gebied van design en kunst. Genieten van deze Insta, want ook die is waanzinnig mooi vormgegeven.

@apartamentomagazine

Apartamento magazine is zeker in mijn top drie van favoriete tijdschriften! Compleet unieke interieurs van de meeste unieke mensen op deze aardbodem.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here