De Sint is weg en de Kerst is weer in het land. Tijd dus voor het optuigen van de kerstboom. Hieronder vijf extreme kerstbomen, die anders zijn dan anders en die je ook goed zelf kunt maken. Een saaie Kerst wordt het zeker niet. Laat je inspireren!

Ga voor één kleur en dan het liefst een goede felle. Hang ‘m zo vol dat de boom echt bijna niet meer te zien is. Maak een statement!

 

Een boom van tule! Leuk voor op een meisjes kamers. Je kunt hem natuurlijk ook extra aankleden met bijvoorbeeld veertjes om hem wat op te leuken.

 

Heb je geen tijd om een boom te halen, dan gebruik je toch gewoon een ladder! Rijg de ballen aan elkaar met doorzichtig draad, hang ze over de ladder, wat lampjes erbij en voila, je hebt ineens best wel een stylish en gezellig exemplaar staan.

 

Dit is m’n favoriet en deze is vooral heel mooi als je een hoog plafond hebt. Ook hier werk je weer met doorzichtig draad. Rijg de vlinders aan lange slierten en bevestig ze vervolgens aan een haak in het plafond. Tenslotte zet je ze vast op de grond om een hoepel heen.

 

Tot slot de favoriete mannen Kerstboom… gemaakt van bierflesjes! Laat bij een doe-het- zelf zaak 5 cirkels met verschillende diameters zagen. Verf deze groen en plaats de flesjes erop. Proost!

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.