Ik ken Deniz Terli al jaren en ik heb haar zien groeien als gepassioneerde student tot nu eigenaar van haar eigen schoenenlabel. In 2012 studeerde ze af aan de Willem de Kooning academy in Rotterdam. Ze bleef niet onopgemerkt en was één van de 21 geselecteerde kunstenaars die een beurs ontving van het Stimuleringsfonds Creatieve Industrie. Haar werk was te zien in verschillende publicaties, waaronder de NY Times. En in 2014 kreeg ze internationale bekendheid door het winnen van de MUUSE x VOGUE Talents – Young Vision Accessories Award 2014.

Ik heb de weg kunnen volgen die ze heeft afgelegd om hier te komen. Het is als ontwerper niet makkelijk om van je passie je werk te maken, om dromen te laten uitkomen. Deniz heeft visie, talent en doorzettingsvermogen getoond en heeft nu haar eigen collectie onder haar eigen naam. Het is slechts een kwestie van tijd voordat ze internationaal doorbreekt en dan heb ik alvast mijn eerste paar Deniz Terli originals in de kast staan! Shop hier voor jouw paar.

deniz terli

 

 

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.