Wat mij betreft is de winter begonnen, want zelfs met vest eronder kan ik mijn favoriete zomerjas echt niet meer aan. Tijd om mijn garderobe uit te zoeken en items van vorig seizoen, die ik toch niet meer ga dragen weg te doen en te vervangen. Het is makkelijk om kleding die je niet meer draagt in een tas te stoppen voor het Leger des Heils, maar je kunt er ook iets aan verdienen. Op Vestiaire Collective verkoop jij jou mooiste designer items zodat je extra geld hebt voor een nieuwe flashy garderobe.

Er zijn genoeg websites die kleding doorverkopen, maar voor je designer spullen kun je meer geld vangen op daarvoor gespecialiseerde website, dan wanneer je deze artikelen op marktplaats zet.

Voor je nieuwe garderobe heb je natuurlijk een paar statement pieces nodig. Een paar Gucci lovers, een mooie handtas, een goede jeans, en natuurlijk minimaal twee paar spectaculaire hakken. Helaas zijn deze stukken, geproduceerd in hoge kwaliteit stoffen door je favoriete ontwerpers, vaak niet te betalen. Gelukkig zijn er genoeg mensen die geld genoeg hebben en hun één of tweemaal gedragen designer kleding, schoenen en tassen weer doorverkopen. Op deze reseller websites kun je de mooiste designer items vinden voor een fractie van de prijs.

We hebben onze favoriete reseller websites voor je op een rijtje gezet om je te helpen met het scoren van bijzondere items voor je nieuwe garderobe.

1. Vestiaire Collectie

reseller websites

Vestiaire Collective is wat mij betreft de place to be voor hoge kwaliteit designer artikelen. Niet alleen kan je wereldwijd kopen en verkopen, je kan ook designer spullen vinden van al je favoriete designers.

2. The Real Dealreseller websites

Er is bijna niets wat je niet kan vinden op The Real Deal. Niet alleen designer kleding, maar ook die fantastische vintage eetkamertafel kun je hier scoren.

3. Tradesy

reseller websites

Bij Tradesy vind je items van high end designers, maar ook tweedehandsjes (in goede conditie) van Zara en Asos. Klaar om te shoppen? Ready, set , go!

 

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren