Stenen sculpturen van Japanse kunstenaar Jiyuseki

0
717
Jiyuseki

In 1982 studeerde Jiyuseki af aan de Tokyo National Fine Arts University, waarna hij later in het familiebedrijf als steenhouwer aan het werk ging. Nadat hij eerst veel met metaal werkte, stapte hij na enkele jaren over op steen. Hij vind stenen in de omgeving van zijn huis en gebruikt dit harde materiaal om een visuele tegenstellingen te creëren. Het harde materiaal heeft de illusie zacht of zelfs vloeibaar te zijn. Jiyuseki creatieve mind transformeert steen in sculpturen zoals een papieren zak, een overhemd, een kaartspel en verschillende humoristische gezichten.

Bekijk hier meer van zijn werk.

Vorig artikelDe gaafste restaurants van Europa
Volgend artikelMexicaans in een nieuw jasje
Mijn naam is Fleur en ik werk als contentmaker en online marketeer. Ik schrijf over dingen die me bezighouden op dit blog. Ik weet dat het bijhouden van je Facebook pagina en Instagram veel tijd in beslag neemt en dan komen er ook nog eens geen verkopen uit voort. Ik kan je helpen om je merk beter zichtbaar te maken online en help je om je doelen te bereiken. Ik laat je graag vrijblijvend zien wat ik voor je kan betekenen. Mail me fleur@chicas-social.com

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here