Deze glitterlaarsjes, die moet je hebben!

0
644
glitterlaarsjes

Dit seizoen is er een super leuke trend, die je misschien al hebt gezien en gedacht hebt: “daar kan ik echt nooit mee wegkomen!” Leg je twijfels naast je neer en koop zo’n paar toffe glitterlaarsjes. Die standaard zwarte enkellaarsjes kun je altijd nog dragen, maar nu is het tijd voor een dosis extra glamour.

Glitterlaarsjes zijn helemaal HOT en komen in allerlei stijlen; een puntige of  een ronde neus, in kleur of in zwart, met hoge hak of platte Dr. Martens boots, voor elke vrouw en style is er wel een paar. Het is misschien even wennen, maar als je ze eenmaal draagt dan zijn dit al snel je favoriete laarsjes.

J. Crew via J.Crew

Petar Petrov via Net-a-Porter

A.F.VANDEVORST via FARFETCH

A.F.VANDEVORST via FARFETCH

HOUSE OF HOLLAND via Topshop

glitterlaarsjes

DR. MARTENS via Wehkamp

Isabel Marant via Mytheresa

Giuseppe Zanotti via Net-a-porter
Vetements via Net-a-porter

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here