Sokken dragen is weer helemaal HOT

0
5226
modieuze sokken

Het begint weer koud te worden buiten en dat was voor mij altijd het moment, dat ik veel schoenen, vooral hakken, ging opbergen in mijn zomergarderobe kast. Deze herfst en winter heb ik dat probleem niet, want volgens deze laatste modetrend kan ik mijn sokken gewoon dragen in combinatie met mijn hakken, sneakers en loafers. Visnet sokken zijn populair, maar ook sportsokken sokken met de bekende streepjes gaan perfect samen met elegante stiletto’s en een rok. Het combineren van sexy en shabby lijkt een must do bij deze modieuze sokken trend. Draag een feestelijke rok met glitters in combinatie met sportsokken en sneakers, of juist een afgeknipte jeans met visnet sokjes en hoge hakken, dan ga je helemaal goed.

Chic en shabby met Ida Ekw

Deze Fuck Off sokken zijn leuk bij je sneakers

Gucci en netkousen zijn altijd goed

Super sexy streetstyle

Ook op de catwalk van Marchesa kwamen we sokjes in hakken tegen

Duo Glamour

De must have sok van Vetements

Ook bij Valentino resort kiezen ze de sok.

Op de catwalk van Vivienne Westwood

Streetstyle met Vetements sokken

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here