Inspiratie uit Cuba met kunstenaar Hektor Frank

0
618
Hektor Frank

Hektor Frank is een Cubaanse kunstenaar uit Havana. Nadat hij jaren werkte als elektrische ingenieur voor de Cubaanse regering, gaf hij zijn baan op om zich volledig op zijn kunst te richten. Hij haalt zijn inspiratie uit de kleuren, texturen, geluiden en het landschap van Cuba en wordt gekenmerkt door strakke vormen en lijnen.

Hij maakt veel gebruik van Impasto technieken in combinatie met verschillende media en collages om zijn afbeeldingen uit het oppervlak te doen laten ontstijgen, wat ze tot leven brengt.

Hektor Frank had onlangs zijn tweede solo tentoonstelling in New York bij Bryant Toth Fine Art  galerie en zijn werk is buiten de Verenigde Staten en Cuba ook tentoongesteld in onder andere Frankrijk, Mexico, Canada België en Maleisië.

Bekijk hieronder een aantal werken uit de laatste tentoonstelling van Hektor Frank. Op Artsy kun je meer van zijn werk bekijken.

Hektor Frank Hektor Frank Hektor Frank Hektor Frank Hektor Frank Hektor Frank Hektor Frank Hektor Frank Hektor Frank

 

Vorig artikelTenue de Ville 2.0, lees nu de tips!
Volgend artikelSokken dragen is weer helemaal HOT
Mijn naam is Fleur en ik werk als contentmaker en online marketeer. Ik schrijf over dingen die me bezighouden op dit blog. Ik weet dat het bijhouden van je Facebook pagina en Instagram veel tijd in beslag neemt en dan komen er ook nog eens geen verkopen uit voort. Ik kan je helpen om je merk beter zichtbaar te maken online en help je om je doelen te bereiken. Ik laat je graag vrijblijvend zien wat ik voor je kan betekenen. Mail me fleur@chicas-social.com

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here