De collectie van Viktor en Rolf is mijn favoriete bruidsmode collectie van dit seizoen. Viktor Horsting en Rolf Snoeren, bewijzen ook met deze collectie dat ze oneindig creatief zijn en inzicht hebben in de bruid van nu.

Met volumineuze rokken, elegante A-lijn jurken, sexy mermaid stijlen, modieuze jumpsuits en speelse korte jurken, is de collectie veelzijdig en spreekt verschillende typen bruiden aan. Design elementen zoals grote architectonische strikken, geborduurde bloemen en gelaagde rokken geven deze unieke jurken een fashion forward look. De cover foto van dit artikel bevat mijn absolute favoriete trouwjurk van alle collecties van dit seizoen. De rok bestaat uit organza roesjes in de vorm van grote cirkels die overeenkomsten met zonnebloemen hebben. Daarentegen is het lijfje elegant en simpel, wat een droomjurk!

Bekijk hieronder de behind de scenes video van collectieshoot en een greep uit de 2018 collectie van viktor and rolf trouwjurken.

viktor and rolf trouwjurken

viktor and rolf trouwjurken

viktor and rolf trouwjurken

viktor and rolf trouwjurken

viktor and rolf trouwjurken

viktor and rolf trouwjurken

viktor and rolf trouwjurken

viktor and rolf trouwjurken

viktor and rolf trouwjurken viktor and rolf trouwjurken

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren