Things Organized Neatly een nieuw boek van Austin Radcliffe

0
1515
Things Organized Neatly

Things Organized Neatly is een boek over het gelijknamige blog, die bestaat uit duizenden beelden van verzamelingen speelgoed, lucifers, muntjes of wat dan ook die op een bepaalde manier netjes georganiseerd zijn weergegeven. Na zes jaar bloggen bestaat er nu een boek met het beste van Austin Radcliffe’s award winnende Tumblr blog Things Organized Neatly.

Ik heb zelf jarenlang samengewoond met een persoon die compulsief alles om zich geen op een bepaalde manier moest neerleggen. Hoe bijna onmogelijk het ook was om met hem samen te leven, het was op verschillende momenten ook reuze interessant. Ik moest dan ook direct aan hem denken toen ik dit boek voorbij zag komen.

Ik heb direct een exemplaar besteld, want dit is een must have!

Things Organized Neatly

Things Organized Neatly

Jim Golden

Things Organized Neatly

Sarah Illenberger

Things Organized Neatly

Jim Golden

Things Organized Neatly

Scheltens & Abbenes

The Voorhes

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here