Gregory Masouras laat Cinderella schitteren op de cover van Vogue

0
1841
Gregory Masouras

Gregory Masouras een fotograaf en illustrator uit Athene geeft met zijn Photoshop mash-ups een knipoog naar de mode industrie. Hij verandert de casting van herkenbare covers en modefoto’s van bekende tijdschriften met Disney figuren en post deze op zijn Instagram account #AnimationInReality met maar liefs 118K volgers. Assepoester, Sneeuwwitje, Elsa, Aladin en Pocahontas zijn enkele van de karakters die schitteren op de covers van diverse bekende tijdschriften. Zij vervangen Kim Kardashian, Gigi Hadid, Kanye West en andere bekende gezichten in een poging om fantasie in de realiteit te integreren.

Bekijk meer mash-ups op de Instagram account van Gregory Masouras

Gregory Masouras Gregory Masouras Gregory Masouras

Gregory Masouras Gregory Masouras

Bewaren

Bewaren

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here