De geniale filmpjes van Design Army voor Georgetown Optical

0
508
Design Army

“The Eye Ball” is de opvolger van “Our Family Know Glasses” van reclame buro Design Army, en gaat verder met het  verhaal van de brillen-obsessieve familie, de eigenaars van Georgetown Opticals. Deze door Wes Anderson en The Adams Family geïnspireerde korte film zit weer vol met scheve humor, prachtige sets en een onwaarschijnlijk maar waanzinnig gaaf verhaal. Deze geniale filmpjes zijn niet wat wij gewend zijn van onze opticiens, maar geniaal bedacht door het team van Design Army.

The goal of the campaign is to give Georgetown Optician “a uniquely creative, ownable feel—with shareable original content—that helps the company position itself as an arbiter of style and taste.” – Design Army

Dit keer gaat de familie naar Oma Ida, waar ze ook haar nieuwe, zeer overactieve butler Igor aantreffen. Nadat het meest kostbare erfstuk van de familie, de eerste bril die oma Ida ooit ontworpen heeft verdwijnt, gaat men op zoek naar de dader. Is het Igor de butler of heeft toch iemand anders van de familie de bril gestolen?

Het creatieve team van Design Army is ook nu weer verantwoordelijk voor elk onderdeel van deze korte film. Van concept en storyboard, cast en voice-over, ontwerp van de sets en de props en ook overzagen ze elk detail van de productie en post-productie.

“Our Family Know Glasses” 2015

“The Eye Ball”, 2016

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here