Instant Gallery een creatief collectief met een filantropische insteek

0
1085
Instant Gallery

Instant Gallery is een creatief collectief die werk verkoopt van verschillende kunstenaars, illustratoren en fotografen in gelimiteerde edities en daarmee geld inzamelt voor goede doelen.

Fotograaf Alan Gastelum zag een uitdaging en mogelijkheden om via sociale media zijn werk en dat van anderen te verkopen en tevens iets terug te doen. Vanuit dit idee is Instant Gallery ontstaan. De groep die voornamelijk bestaat uit fotografen bieden elke maand vijf werken te koop aan, waarvan 50% van de verkoop naar een goed doel gaat. Elk maand heeft collectief een ander goed doel in heel diverse richtingen.

Deelnemende fotografen zijn onder andere Magdalena Wosinska, Kevin Russ, Kwaku Alston, Finn Beales, Ike Edeani, Yoon Kim en anderen. Tevens zijn er naast het vaste team elke maand ook gast kunstenaars die werk beschikbaar stellen. In de toekomst hoopt Instant Gallery naast fotografen werk uit andere kunstdisciplines te verkopen.

Het werk is beschikbaar via hun online shop en kan met of zonder lijst besteld worden.

By Brittany Schall

By Ike Edeani

By y Magdalena Wosinska

By Kevin Russ

By Alan Gastelum

Images via INSTANT Gallery

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here